Business Retraite 1:1 voor gevorderde ondernemers | Stress - Succes


1:1 Elite retraite

transformatie voor high performers

wees jouw stress de baas

Control your mind, control your life

persoonlijk leiderschap - stressmanagement - energiemanagement - traumaverwerking voor ondernemers 

ALS JIJ BEGONNEN BENT VANUIT EEN UNDERDOGPOSITIE was JOUW VERLEDEN OOIT BRANDSTOF VOOR SUCCES, MAAR NU JOUW GROOTSTE SABOTEUR

Elite Business Retreat 

De turbo-transformatie voor high performers

die binnen een paar dagen life-changing resultaten wil halen

(waar anderen maanden of jaren overdoen)

Als je eerlijk tegen jezelf bent, weet je dat het anders moet.

Je hebt zelf al wat stappen ondernomen, maar je voelt dat dit niet genoeg is en het frusteert je dat je continue tegen een glazen muur opknalt. Je weet wat je wilt, van kinds af aan ben jij gewend om te knokken, maar toch lukt het niet. Je zit niet goed in je vel en dit alles geeft nog meer stress.

Het grootste probleem is als je een lange tijd of zelfs jaren onder extreme druk presteert,

dat je 'aan' blijft en niet meer kunt ontspannen. Als underdog is het probleem nog groter, doordat jouw verleden ook nog jouw successen saboteert. Het resultaat? Misschien wel pijnlijk of confronterend, maar jij bent in een vicieuze cirkel beland waar veel mensen jarenlang in blijven of nooit meer uit komen. Het kan anders...

Je weet niet hoe

 • Je wilt niets liever doen waar jouw hart ligt, maar elke keer gebeurd er iets (privé/ zakelijk) waardoor je wordt belemmerd.
 • Je wilt wel beginnen, maar wat je vraagt je af wat het juiste is voor jou.
 • Je wilt meer genieten van wat is, maar die onrust blijft.
 • Je wilt controle over jouw gepieker en stoppen met zorgen maken, maar je weet niet hoe.

Wat je al hebt geprobeerd, werkt niet

 • Niet meer gestrest willen zijn  is een keuze. De actie is te onderzoeken wat jou triggert en stress oplevert.
 • Praten, sporten, yoga helpt even, maar binnen een half uur sta je weer 'aan'.

Geen concrete handvatten

 • Je mist de stappen en de concrete tools hoe je het balans van werk en privé in jouw leven kunt integreren.

(Gezondheids)problemen verergeren.

 • Je wilt persoonlijk en zakelijk groeien, maar het proces ligt door omstandigheden vast (denk jij)
 • Je zit vast in een vicieuze cirkel

Dit zeggen zij:

Ik heb geen tijd voor wekelijks praatje in het reguliere circuit

Ik heb in zeer korte tijd mijn geluk en ontspanning kunnen terugvinden met Elite Retreat en coaching.

Grace is anders door haar persoonlijkheid en kennis, waardoor ze in korte tijd veel met iemand kan bereiken. Ze is een fijne gesprekspartner en ze weet mij te boeien. Ik heb nu tools en het vertrouwen om een terugval in oud gedrag te voorkomen. Als de klik er is, is Grace echt een aanrader. 

Michel CEO
De levensles, die je de rest van je leven toepast in groter succes

Ik ben blij dat ik het elite retreat heb gedaan. De retraite kwam op het moment dat ik voor mijn gevoel op een kantelpunt in mijn leven bevond. Door letterlijk een paar dagen afstand te nemen van alles en iedereen ben ik bewuster geworden van mijn leven. De rust door een stap terug te doen gaf mij de kans dingen te relativeren en vanuit andere perspectieven te zien. Voor mij is dit de levensles, die ik meeneem in mijn leven en in mijn bedrijf. Ik heb meer inzicht gekregen hoe ik in mijn rol mensen echt kan helpen.

Grace houdt je de spiegel voor, zet je aan het denken en motiveert je.

Inmiddels heb ik dit retraite al aan een aantal mensen geadviseerd. Het is absoluut een aanrader als je net als ik op een kantelpunt bent gekomen.

Ralph DGA

Stress is als een blinddoek en triggert jouw onbewuste brein.

Met de juiste kennis en inzichten word je bewust van wat je jarenlang op de automatische piloot hebt gedaan. Hierdoor ga je zien en ervaren waar jouw echte valkuilen zijn. (Spoiler: Ooit waren ze jouw grootste talenten)

Als leider kun je onmogelijk, door de blindering van stress(klachten, zorgen en gepieker)

next level naar de top gaan, aan de top blijven en genieten van wat je al hebt neer gezet. 

Dit zegt zij:

Het Elite business Retreat is verhelderd.

Ik heb verbanden kunnen leggen tussen het verleden en nu. De combinatie met de coachsessies, De locatie, de ontspanning en wellness is top.

Grace heeft een gave. Ze stelt je direct op je gemak, het voelt onmiddellijk vertrouwd en  veilig. Ik denk dat dat wel een vereiste is om gevoelige zaken te kunnen bespreken.

Ik adviseer het gesprek aan te gaan met Grace. 

Voor mij was het echt een eyeopener om verder te kunnen.

Nina

Directeur

ALS EEN VAKANTIE NIET VOLDOENDE IS OM OP TE LADEN DAN HEB JE als ambitieuze ondernemer EEN SERIEUS PROBLEEM

Voel jij dat jij meer te brengen hebt in deze wereld, maar loop je vast?

Als jij begonnen bent vanuit een Underdogpositie was jouw verleden ooit brandstof voor succes, maar is nu jouw grootste saboteur

Wat als ik je vertel dat heel eenvoudig in een paar dagen je los kunt maken van de kettingen van jouw verleden. Jouw verleden snijdt en slijpt jou als diamant 💎, maar mag nooit je jouw grootste potentieel, jouw geluk en gezondheid belemmeren.  Je kunt stress en spanning tackelen en je spieren ontspannen met mijn lichaamsgerichte transformatietherapie  binnen een paar weken of zelfs binnen een paar dagen. 

Wist je dat je kunt werken aan je concentratie, focus,  je mentale helderheid en rust én tegelijkertijd kunt werken aan een betere nachtrust en aan het boosten van jouw geluk,  gezondheid en zakelijk succes?


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Grace Rivellino

Hallo, mijn naam is Grace! Enkele jaren geleden bevond ik mij in dezelfde situatie als jij nu.

Hoezeer ik ook mijn best deed, ik voelde me als een vlieg die naar buiten wilde, maar door een onzichtbaar raam werd belemmerd op mijn pad naar vrijheid en innerlijke rust.

Als underdog was ik gewend om altijd te vechten en strijden, maar toen ik eenmaal mijn dromen had gerealiseerd kon ik er niet van genieten. "Is dit het nu?" vroeg ik me af. Om me heen ontstonden er situaties waardoor ik steeds minder grip op mijn leven kreeg.

Een ernstige burn-out zette mijn wereld letterlijk stil. Intuïtief begreep ik dat de oplossing in mezelf lag, en niet in het controleren van mijn omgeving. 

Mijn donkerste periode was vergelijkbaar met het proces van een diamant die alleen diep in de aarde onder extreme druk kan groeien. 

Tijdens mijn grootste ondernemersnachtmerrie ontdekte ik mijn passie en missie.

Het avontuur was begonnen.

Met nieuwe wetenschappelijke inzichten (zoals neurologie, biochemie, epigenetica en kwantumfysica) is het mogelijk om emotionele wonden of trauma's uit het verleden op een efficiënte en kortdurende manier te genezen door mijn bewezen methode, de  lichaamgerichte transformatie therapie.

Ik kan nu voor jou voorkomen wat mij overkomen is. Het kan anders en je hoeft dit proces niet alleen te doorlopen!

Stop met het najagen van succes. Als je stress 'gebruikt' om economisch succes te behalen, zal je altijd de prijs betalen met je gezondheid en geluk. (Is dat het waard? Voor mij niet.)

Ik begeleid nu ondernemers en andere high performers op een manier die ik zelf het hardst nodig had. Door alle vormen van stress (geld, relaties, geluk, faalangst, uitstelgedrag, prestatiedrang, enz.) vanuit een ander perspectief te benaderen en te behandelen, zal je lichaam vanzelf herstellen en krijg je de helderheid om je rijke leven te bouwen rondom de drie G's: Gezondheid, Geluk, Geld. Succes heeft geen prijs! You can have it all!!

Cees

Directeur

NIET MEER DE WERKNEMER IN EIGEN BEDRIJF, MAAR DE ONTWIKKELAAR & ENTREPRENEUR

Het besluit om hulp te zoeken was in een periode dat ik me realiseerde dat ik niet meer kon uitstellen. Steeds meer verloor ik mijn creativiteit, iets wat essentieel is als ontwikkelaar en zelfstandige ondernemer. Ik ben op zoek gegaan naar iets wat mij meer op ondernemersniveau kon helpen. Grace haar Elite Retreat sprak mij aan doordat Grace zich volledig op ondernemers richt. Na het kennismakingsgesprek was mijn besluit snel genomen. Binnen twee weken zat ik in Italië. De retraite is een bijzondere ervaring. De inzichten waren erg confronterend en emotioneel. Ik werd me daar pas bewust van wat voor negatieve impact mijn gedrag was op mijn gezondheid was en de mindf*ck wat stress met jouw brein doet . In Italië heb ik een overview van mijn leven gekregen, werden de oorzaken van de problemen zichtbaar en kreeg ik antwoorden om los te komen waar ik vast in zat. Onbewust had ik de rol van werknemer op me genomen en belandde in een negatieve spiraal.

De coaching nadien is nodig, want je zult na thuiskomst terugvallen in oud gedrag. Ik heb nu tools dit te voorkomen.

Of ik dit een ander zou aanraden? 100%!

Mijn tinnitus is wonderbaarlijk aanzienlijk verminderd en is nu met mijn hoofdpijnklachten veranderd in barometers om mij eraan te herinneren beter voor mezelf te zorgen in drukke hectische tijden.

Wat ik aan jou mee wil geven mocht je twijfelen? De reden dat je dit nog aan het lezen bent, dan heb je het emotionele besluit gemaakt dat je dit nodig hebt.

Wat houd je tegen?!

Mijn bewezen methode helpt je een evenwicht bereiken tussen het lichaam, mind en de geest

om even niets te moeten, je ogen te sluiten & eindelijk die rust te voelen en weten dat jij het waard bent

Is het tijd om de controle terug te pakken?

Ik geloof dat wij diamanten zijn. Om te stralen vanuit rust en vertrouwen om jouw dierbaren en klanten de beste versie van jezelf te geven is het proces van polijsten een noodzaak.

Leer jezelf kennen en laat los wat jou ketent aan het verleden.

Voorkom dat stress een blinddoek wordt, waardoor jij de controle verliest over jouw 3G's (Gezondheid, Geluk, Geld).

Wanneer is deze retraite voor jou geschikt?

Tijd voor verandering?

 1. Jaren ben jij aan het bouwen aan jouw successen.
 2. Je hebt veel bereikt, maar nu lukt het niet meer om te ontspannen.
 3. Je bent moe en je voelt dat je niet meer dezelfde bent dan 10 jaar geleden.

Is het de leeftijd of heb jij jezelf afgemat?

 1. Je vraagt je af of het anders kan, maar hoe, wanneer? 

💎Is het niet de tijd om terug te pakken wat je in de loop der jaren bent verloren?

Als je eerlijk bent heb je helemaal geen zin in geneuzel. 

Je gelooft in de mythe dat je met hard werk gelukkig en gezond blijft....

 • Het grootste misverstand is stress bestempelen als een probleem.
 • Stress wordt nooit veroorzaakt door jouw omgeving en situatie.
 • Stress ontstaat door triggers waarbij jouw brein in de overlevingstand springt ter bescherming.
 • Jij kunt leren dit mechanisme te resetten. 
 • Herstellen zonder medicatie

Geschikt voor leiders, met een winnaarsmentaliteit

Bij de pakken neerzitten zit niet in jouw DNA. Als het pittig is, gewoon doorgaan.

Maar is dit niet juist het probleem?

Niemand start de wedstrijd van zijn leven spelen met de gedachte dat hij gaat verliezen. 

Waarom zou je stress(klachten) accepteren?

Chronische stress past niet bij jouw succesvolste toekomst. Wanneer is het tijd om er iets aan te doen?

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer rijkdom, geluk, innerlijke rust en vrijheid.

Boek hieronder direct een persoonlijk gesprek