Elite Legacy: Exclusieve Leiderschapsontwikkeling voor toppresteerders

Ontdek Legacy: 

Een Nieuw Hoofdstuk in Jouw Reis naar Ultra Succes

Je hebt de top bereikt. Je hebt gestreden, gewonnen en bewezen aan jezelf, jouw dierbaren en de rest van de wereld, dat jij vanuit een underdogpositie uit het niets iets buitengewoons kunt neerzetten.

Maar ondanks je onmiskenbare succes, fluistert er een vraag in de stilte van je succesvolle leven:

"Is dit alles?"

Herken jij dat?

 1. Chronische stress die steeds terug komt, ondanks de luxe van rust en financiële vrijheid.
 2. Een verlangen om in optimale gezondheid oud te worden, zonder dat je je zorgen maakt over wat de toekomst brengt.
 3. Dat je achter een masker verborgen blijft, bang om het af te zetten en je ware zelf te tonen.
 4. De druk van constant presteren onder hoge druk, terwijl je smacht naar een moment van adempauze.
 5. De zware last van verwachtingen van anderen, die je maar al te graag zou willen loslaten om te ontdekken wie jij écht bent
 6. Je wilt afbouwen, maar je hebt geen concrete plannen. Achter de geraniums zitten is niets voor jou. Je wilt van betekenis zijn, maar je voelt ook dat tijd blijft doortikken. 
 7. Je hebt het niveau bereikt, dat je nooit meer hoeft te werken. Je zou eigenlijk blij moeten zijn, maar het enige wat je voelt is een 'soort gemis' en dat maakt jou onrustig. Je weet dat je van waarde kan zijn,  het kan anders, maar je weet niet goed hoe en wat?

Wat Als Je Kunt...

 • Die onrustige gevoelens omzetten in een bron van kracht en inspiratie?
 • Leren om van elk moment te genieten, ongeacht de successen of mislukkingen?
 • Een leven leiden waar je authentiek jezelf kunt zijn, zonder angst voor oordeel?
 • Ontdekken hoe je gezond en vitaal kunt blijven, zelfs na je pensioen?
 • Bijdragen aan de wereld op een manier die zinvol is voor jou en de toekomstige generaties?
 • een katalysator gebruiken, die jouw tijd en naam kunt vereeuwigen in een rijker leven, wat niets met geld te maken heeft..

Welkom bij Legacy

Mijn naam is Grace Rivellino

In de donkerste periode in mijn leven moest ik mezelf terugvinden en in mijn pijn vond ik mijn passie.

Inmiddels help ik al jaren high performers, die hun succes hebben opgebouwd vanuit een underdogpositie. Ze hebben iedereen met hun successen het tegendeel bewezen. Maar het grootste probleem is dat zij nog altijd niet kunnen genieten van wat met bloed, zweet en tranen is opgebouwd. Stressklachten, vermoeidheid en het onrustige gevoel neemt toe en veroorzaakt een negatieve spiraal. Ze zijn dankbaar, maar nog niet gelukkig, de energie neemt af tot grote uitputtingsklachten. Dit alles wordt verergert met het gevoel alles te verliezen waardoor het jagen naar beter en meer versterkt wordt.

Kortom, een situatie die absoluut niet wenselijk is en waar vele top-performers zelfs (mentaal & fysiek) kapot aan zijn gegaan. Verslavingen, mentale problematiek, hartaanval, etc. etc. Denk aan mensen zoals Steve Jobs, zijn laatste woorden: ..."ik realiseer me dat alle erkenning en rijkdom waar ik zo trots op was, verbleken en in het gezicht van de dood zinloos worden."

Er is een oplossing. Het kan anders.

Ik wil jou uitnodigen om de moed te vinden om echt jezelf te zijn, los van de verwachtingen.

Het is tijd, want diep van binnen weet je dat er meer is. Meer te ontdekken, te voelen, te leven.

Voor Wie Is Legacy?


Voor de nuchter spirituele zoeker, die gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde, maar met beide benen op de grond staat. Legacy is voor jou als ambitieuze ondernemer, de topartiest, de topsporter - jij, die vanuit een underdogpositie alles hebt bereikt en nu zoekt naar meer. Naar echtheid en niet een bezigheid om zijn/haar oude dag uit te zingen. Naar innerlijke rust en vrijheid. Naar een manier om te genieten van je ultra-succes, niet alleen voor jezelf, maar ook als bijdrage aan de maatschappij en de volgende generaties. Jij voelt de verantwoordelijkheid jouw kennis te delen om anderen te helpen groeien.


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Jouw Unieke Reis met Legacy

Een Reis naar Authentiek Leiderschap

Een programma ontworpen voor unieke individuen die dromen van een leven waar passie en voldoening samenkomen, verrijkt met de nieuwste inzichten uit de neurowetenschappen en kwantumfysica.

Ontdek de Pilaren van Jouw Ultra Succes

Met een holistische benadering verkennen we de 11 facetten van succes zoals Mindset, Healthset, Heartset, Soulset met het doel om de leider in jou te herontdekken en je passies te herleven.

Legacy: Meer dan Persoonlijke Groei

Het gaat erom een erfenis te bouwen, die jij in de loop van de jaren hebt opgebouwd en die de volgende generatie inspireert. Een leven dat niet alleen gemeten wordt aan wat je hebt bereikt, maar ook aan de impact die je maakt.

Legacy is niet voor iedereen

Het is voor de dappere ziel die klaar is om zijn/haar ware potentieel te ontdekken en te leven met passie, doel en authenticiteit.
Grace Rivellino, mentor, auteur: Het Diamantprincipe

Neem Vandaag Nog Die Eerste Stap

 Laat Legacy je gids zijn op jouw pad naar ultra succes en een rijker leven wat niet met geld te koop is. 

Reserveer je plek voor een exclusief online kennismakingsgesprek. Dit is jouw kans om te ontdekken of Legacy antwoord geeft op je diepste vragen, je dromen verwezenlijkt, en het leven biedt dat je wenst.

Wat Legacy Onderscheidt & Uniek maakt:

1.Een Reis Door Alle Facetten van Je Zijn

Legacy biedt je een unieke, holistische aanpak die balanceert tussen je mindset, healthset, soulset, en heartset. Gebaseerd op de methode van de principes uit "Het Diamantprincipe", ga je op een reis die elke dimensie van je leven transformeert, wat leidt tot een harmonieus en vervuld bestaan.

2. Bouw Jouw Legacy

Waar kijk jij op terug als jouw laatste kwartier begint? Sommigen vinden dit een vreselijk confronterende vraag. Voor mij is dit mijn grootste drijfveer, want ik wil nooit overvallen worden door spijt wat ik heb kunnen doen en niet heb gedaan of gezegd. 

Als jij op welk gebied dan ook een succes hebt geboekt vind ik het jouw verantwoordelijkheid om jouw kennis te delen. Men noemt het ook wel contributie. Het zit in ons mens om te geven en van waarde te zijn voor het grotere geheel.

Mijn vraag aan jou: Wat wil je achterlaten? Bij Legacy stimuleer ik jou om verder te kijken dan je eigen succes, om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en toekomstige generaties. Dit is waar jouw persoonlijke reis een universele betekenis krijgt.

3. De Kracht van Wetenschap aan Jouw Zijde

Met integratie van de nieuwste inzichten uit de neurowetenschappen, kwantumfysica, en nieuwe biologie om je te begeleiden naar ongekende niveaus van persoonlijke groei. Legacy is voor de nuchtere denker die zoekt naar een dieper begrip van het leven, ondersteund door concrete, wetenschappelijke kennis. Je kunt slimmer zijn dan je eigen brein.

4. Authentiek Leiderschap: Van Underdog naar Visionair

Jouw reis van underdog naar succesverhaal is opmerkelijk. Nu is het tijd om de volgende stap te zetten: van succesvol individu naar authentiek leider. Legacy leert je hoe je vanuit je ware zelf kunt leiden, invloedrijk kunt zijn en een inspiratiebron kunt worden voor iedereen om je heen.

5. Een Oase van Groei: Jouw Exclusieve Retraite

Verdiep je transformatie tijdens onze 6-daagse intensieve retraite. In een serene omgeving krijg je de ruimte om diep in jezelf te graven, ver verwijderd van de dagelijkse drukte. Dit is een tijd voor jou, om te reflecteren, leren, en groeien in een omgeving die volledig is afgestemd op jouw behoeften.

6. Persoonlijke Begeleiding op Maat

Met individuele coaching en optionele lichaamsgerichte transformatietherapie, biedt Legacy jou een begeleiding die zo uniek is als jijzelf. Deze gepersonaliseerde ondersteuning zorgt ervoor dat je specifieke uitdagingen kunt aangaan en doorbreken, met een expert aan je zijde.

Dit zeggen zij:

Ik voel me fantastisch en heb nu een duidelijk beeld van wat ik met leven wil doen. Leven van (luxe) vakantie naar vakantie was even leuk, maar ik voel dat ik nog iets te brengen heb in deze wereld. Ik had hard gewerkt voor mijn lifestyle, maar gelukkig was ik niet. Mijn stress nam zelfs toe. Ik kan nu écht genieten.
Kirsten

Zonder de hulp van Grace was het me niet gelukt om mijn doel terug te vinden. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik had iemand nodig die mij kon wijzen op mijn blinde vlekken.

Sander
Ik viel in een donker gat. Ineens was er niemand meer die mijn hulp nodig had. Veel geld hebben maakt je nog geen rijk mens, zoals Grace dat zegt. Een beetje cynisch ben ik begonnen en kan ik weer slapen. Het is voor mij alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor jouw geduld! Hier help je ontzettend veel mensen mee! Ik voel nu weer de passie om anderen te helpen.
Leon

Durf te dromen.

Durf te zijn.

Jouw Legacy begint nu.

FAQ Legacy

Hoe werkt het inschrijvingsproces?

Als je denkt dat Legacy de nieuwe uitdaging of het avontuur is dat je zoekt, stel ik voor om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen met deze link: https://calendly.com/gracerivellino/gratis-adviesgesprek. (in de website hierboven vind je een knop).Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken of dit aansluit bij jouw verwachtingen en visie.

Hoeveel tijd moet ik wekelijks investeren?

Legacy is gericht op transformatie; dat betekent dat je tools krijgt om het beste uit jezelf te halen. 20% is extern, terwijl 80% een intern proces zal zijn. Dit ligt in de bewustwording van wat voor 95% onbewust speelt. Om alles uit het programma te kunnen halen, is mijn advies om dagelijks een uur aan jouw ontwikkeling en dit project te besteden. Het moet leuk zijn, want je gaat iets geweldigs bouwen voor jezelf, voor de maatschappij en voor de nieuwe generatie.

Ik weet niet precies wat mijn legacy is. Is dit erg?

Nee hoor. Het is juist heel herkenbaar. Je bent hoogstwaarschijnlijk zo druk geweest met van alles en nog wat, dat het even omschakelen is en jouw focus bij jezelf te houden. Dat je een nalatenschap hebt, dat is zeker, maar soms is het even wachten tot de mist optrekt, zodat jij een duidelijke koers kunt varen. In het kennismakingsgesprek kunnen we dit bespreken en kan ik je hierbij al ondersteunen/helpen.

Hoe gaat het programma als ik met vakantie ben?

Lekker vakantie vieren en genieten van al het moois is het uitgangspunt! Het hele programma wordt persoonlijk voor jou op maat gemaakt, waardoor je heel flexibel bent in wanneer je wat doet. Vakantie biedt, vanwege de rust, altijd een goed moment voor mooie inzichten en inspiratie, omdat je dan meer rust in je hoofd hebt. Je kunt je retraite flexibel plannen en de coachsessies naar behoefte in tijd verschuiven of combineren; je kunt bijvoorbeeld twee sessies samenvoegen tot één langere sessie.

Welke thema's komen aan bod in dit jaarprogramma?

Een jaar lijkt gevoelsmatig een eeuwigheid, maar vergis je niet, als je met jouw project aan de slag gaat, hoe snel de tijd voorbij vliegt. Je kunt Legacy zien als het vastleggen van jouw levenswerk. Het lijkt misschien niet zo bijzonder, maar vergis je niet. Je bent van ver gekomen. Er zullen zoveel mensen van jou kunnen leren. Denk alleen al aan wat jij jouw 25-jarige versie zou adviseren. Wat zou je 15 jaar geleden anders hebben gedaan? En ga zo maar door.

Thema's zijn heel uitlopend. Wat ze allemaal gemeen hebben is bewustwording van wat je de afgelopen jaren onbewust en intuïtief hebt gedaan. Overige thema's zijn geïnspireerd door de methode van Het Diamantprincipe. Denk aan Life Vision; Passie; Zelfbewustzijn en Identiteit; Leiderschap en Invloed; Duurzaamheid in ondernemen en Impact; Focus; Veerkracht; Stressmanagement; Zelfontdekking en Identiteitsshift; Waarden en Overtuigingen; Creativiteit en Innovatie; Meesterlijke Communicatie; Gezondheid en Welzijn; en Rijkdom die niet met geld te koop is.

Kortom, genoeg thema's! Schrik niet van de berg. Je gaat alles stap voor stap beleven en je krijgt genoeg tijd om ook tussentijds van het uitzicht te genieten. Jouw Legacy wordt jouw Meesterwerk!

Waar is de retraite?

De 1 op 1 retraite is 6 dagen (5 nachten) en wordt in overleg gepland in tijd en locatie. Ik heb in de loop van de jaren mijn vaste locaties in Italië (Zuiden en Sardinië) , en Spanje (Canarische eilanden) gevonden die voldoen aan de behoefte. Allen zijn toplocaties om de meest optimale resultaten en experience te behalen.

Wanneer zou ik kunnen starten met Legacy?

Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek, vervolgens volgt er een 'koffie-moment' waarbij we beiden nog eens bij onszelf nagaan of er sprake is van een match. Het traject is te bijzonder en te kostbaar om te doorlopen met iemand met wie je geen connectie voelt. Dit principe geldt eveneens voor mij, Grace. Als alles duidelijk is en het gevoel goed is, dan kun je direct starten. We plannen dan direct het moment voor de retraite, zodat je dit ook in jouw planning goed kunt integreren.