Grace Rivellino
Gratis training: Stressproof next level leider

Waarom iedere ondernemer succesvoller en rijker zal zijn met: minder stress en meer rust

  • Zo zorg jij voor meer vrijheid en geluk bij het runnen van je bedrijf
  • Stop met brandjes blussen en ga weer ontspannen en genieten als ondernemer
  • Ontdek hoe je bruist van energie en vermoeidheid uit jouw systeem verbant
  • Zo voorkom je een stagnerend bedrijf en laat je hem met minimaal 30% groeien
  • Voorkom lichamelijke klachten die ontstaan tijdens het bouwen van je bedrijf
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Ik wil me ook aanmelden voor de nieuwsbrief
Gratis Download

Alles VeranderdeToen IK Veranderde

Grace Rivellino, mentor van ondernemers en andere high performers, trauma expert en auteur van Het Diamantprincipe heeft haar missie gevonden in haar ondernemersnachtmerrie.

Jarenlang studie en onderzoek heeft haar doen besluiten anderen te helpen, die net als zij alles uit het leven willen halen, intens geluk en voldoening willen ervaren, maar kampen stress, drama, eeuwig brandjes blussen, met groeistagnatie in het bedrijf, tijdtekort, balans werk-privé en stress.

Inmiddels helpt ze al jaren (top)ondernemers in hun (mentale) gezondheid met haar eigen bewezen methode om een significant verschil te bereiken of herstel in weken of zelfs dagen te verwezenlijken van gezondheidsklachten, zoals burn-out, depressie, PTSS, slaapproblemen, trauma’s of (vergeten) emotionele wonden uit kinderjaren. Dit is belangrijk om huidige onbewuste patronen te kunnen elimineren en next succes in 3G's (Gezondheid, Geluk en Geld) te kunnen bereiken.

Ik heb al veel ondernemers geholpen met het weer plezier krijgen in hun leven en de voldoening voelen in het runnen van hun onderneming
“Ik heb in zeer korte tijd mijn geluk en ontspanning kunnen terugvinden. Grace is anders door haar persoonlijkheid en kennis, waardoor ze in korte tijd veel met iemand kan bereiken. Ik heb nu tools en het vertrouwen om een terugval in oud gedrag te voorkomen.” 


- Henk-Jan van Sluis

“Ik heb verbanden kunnen leggen tussen het verleden en nu. De combinatie met de coachsessies, ontspanning en wellness is top. Grace stelt je direct op je gemak, het voelt onmiddellijk vertrouwd en veilig. Ik adviseer het gesprek aan te gaan met Grace. Voor mij was het echt een eyeopener om verder te kunnen.” 

- Claudia Meesters

"De begeleiding is erg goed en je kunt ook met haar sparren over ambities, groeien in je business. Iets wat je thuis niet echt doet. Resultaat: Ik ben weer verliefd op mijn eigen bedrijf en ik heb besloten nog maar even te wachten met de verkoop, voel me fit en hou tijd over om kostbare tijd door te brengen met gezin.”  

- Simon Veekade

Ben jij klaar om jouw leven drastisch te veranderen?

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

TOP-ondernemen is topsport

Dit klinkt misschien als een cliché, maar niets is minder waar. Net als bij veel topsporters hoor je vaak dat de weg naar de top eenzaam is. Dit geldt ook voor veel ondernemers en andere high performers. Het brengen van offers voor het bereiken van dit succes gaat de meeste ondernemers niet in de koude kleren zitten. Je merkt vast dat je momenteel veel stress ervaart, niet de waardering krijgt voor je bedrijf en dat je bedrijf soms zelfs stagneert. En geloof me, dit is absoluut niet iets om je voor te schamen. 


‘Ik steek mijn bedrijf in de fik’. Het is de eerste zin op de achterkant van mijn boek ‘Het Diamantprincipe’. Natuurlijk best een rare uitspraak als je het zo leest, maar helaas kampt tegenwoordig één op de vier (top)ondernemers met burn-out klachten door jarenlang te presteren onder extreme druk. Helaas weet ik zelf precies hoe het is om deze klachten te ervaren. Vanaf dat moment had ik één doel: het probleem overwinnen en anderen hier ook mee helpen. 

Mijn missie is om mensen te inspireren en te helpen om stress te veranderen naar ultra succes.

Wil je weer met voldoening de dag afsluiten en plezier hebben in het ondernemen?

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Ik wil me ook aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden