Grace Rivellino
Dit is hoe jij als ondernemer op topniveau zorgt voor rust, geluk & succes  → ontdek mijn bewezen methode voor meer focus, verhogen van productiviteit,
optimaliseren van (mentale) gezondheid & burn-outpreventie

Begin direct met de gratis training

Meld je hier aan:
Zorg dat je deze kennis NIET mist. Je kunt hiermee nare situaties voorkomen!

Door je in te schrijven kun je direct deze waardevolle mini training volgen.

Marketing door

Ontdek jouw nieuwe stap in:
Stressproof Next Level Leiderschap

 • Leer hoe jij zorgt voor meer vrijheid in je leven en business;
 • Leer hoe jij zorgt voor meer rust in je hoofd en energie in je lijf;
 • Leer hoe je gaat zorgen voor meer focus , concentratie & slimmer gaat zijn dan je eigen brein;
 • Leer hoe jij je stress-level gaat verminderen en controle terug neemt over jouw leven;

 • Leer van mijn fouten en hoe ik de donkerste periode in mijn leven heb overwonnen.

''Je voelt Grace haar passie voor haar werk en ze wil maar 1 ding, jou helpen en daar doet ze alles voor. Ik heb zoveel nieuwe dingen over mezelf geleerd.''

Waarom iedere ondernemer succesvoller is bij minder stress, meer rust en meer lol in het leven.

‘Ik steek mijn bedrijf in de fik’. Het is de eerste zin op de achterkant van mijn boek ‘Het Diamantprincipe’. Natuurlijk best een rare uitspraak als je het zo leest, maar helaas kampt tegenwoordig één op de zes (top)ondernemers met burn-out klachten. Helaas weet ik zelf precies hoe het is om deze klachten te ervaren. Vanaf dat moment had ik één doel: het probleem overwinnen en anderen hier ook mee helpen. 


Ondernemen is topsport

Dit klinkt misschien als een cliché, maar niets is minder waar. Net als bij veel topsporters hoor je vaak dat de weg naar de top eenzaam is. Dit geldt ook voor veel ondernemers. De weg naar succes bestaat uit het maken van keuzes. Keuzes die ertoe kunnen leiden dat relaties verloren gaan. Het brengen van offers voor het bereiken van dit succes gaat de meeste ondernemers niet in de koude kleren zitten. En geloof me, dit is absoluut niet iets om je voor te schamen. 

"Ik steek de fik erin!". Ik kan eigenlijk niet geloven dat ik dit over mijn eigen bedrijf heb gedacht. Toen ik met Grace in gesprek ging, ging het absoluut niet goed met mij.

Verschillende artsen hadden aangegeven dat er absoluut niets mis met mijn hart en gezondheid was. Ze adviseerden mij tot mijn grote verbazing om mijn jarenlange stress aan te pakken. Ik had alleen geen idee hoe ik dit zou moeten aanpakken. De begeleiding is erg goed en je kunt ook met haar sparren over ambities, groeien in je business. Iets wat je thuis niet echt doet. Resultaat: Ik ben weer verliefd op mijn eigen bedrijf, voel me fit en hou tijd over om kostbare tijd door te brengen met gezin.”  
 Simon 

‘Je bent niet voor jezelf begonnen om tijdens jouw "ondernemers-F1-race" met engine failure te kampen'

Focus op je onderneming en het zorgen hiervoor is je sterkste punt. Je weet precies hoe je een succesvolle onderneming runt of hoe je deze kunt laten floreren. Uit mijn eigen ervaring weet ik precies hoe het voelt om in deze flow te zitten. De flow van succes, groei en helaas ook offers, nee zeggen tegen zowel zakelijk als privé-situatie door tijdgebrek (tenminste, dat denk je dan).


Waar het vaak aan ontbreekt is het vinden van een sparringpartner voor je verhaal en je struikelpunten. Vaak lukt dit door de drukte thuis niet of dat mensen die dicht bij je staan jouw struggles niet begrijpen. Ook binnen je onderneming wil je graag kracht uitstralen en zeker niet onzeker overkomen. Ik weet precies hoe het is om in jouw schoenen te staan. Met behulp van mijn geduld, empatisch vermogen en directe communicatie zorgen wij er samen voor dat jij jouw kwetsbaarheid op topniveau om gaat zetten in jouw kracht. 


Ervaar jij nu onderstaande frustraties?


 • Je ondernemersreis is een eenzame tijd;

 • Je kan nergens je verhaal écht kwijt;

 • Je ervaart stress en dit eist zijn tol;

 • Je voelt je vermoeid, maar gedwongen om door te gaan;

 • Je bent boos op je bedrijf omdat je veel offers hebt gebracht;

 • Je denkt zelfs aan loondienst omdat je dan eindelijk rust hebt.Bekijk hier mijn gratis videotraining.

Ontdek in mijn gratis videotraining hoe jij weer plezier krijgt in het runnen van jouw onderneming. Ontdek ook hoe je zorgt voor meer rust, minder stress, meer structuur en meer vrijheid in je werk- en privéleven.

50%
Ik wil me ook aanmelden voor de nieuwsbrief
Vraag hier gratis aan
boek voor ondernemers, leiders
“Ik heb in zeer korte tijd mijn geluk en ontspanning kunnen terugvinden met Elite Retreat en coaching. Grace is anders door haar persoonlijkheid en kennis, waardoor ze in korte tijd veel met iemand kan bereiken.


Ze is een fijne gesprekspartner en ze weet mij te boeien. Ik heb nu tools en het vertrouwen om een terugval in oud gedrag te voorkomen. Als de klik er is, is Grace echt een aanrader.” 


Henk-Jan van Sluis

“Het Elite Retreat is verhelderd. Ik heb verbanden kunnen leggen tussen het verleden en nu. De combinatie met de coachsessies, ontspanning en wellness is top. Grace heeft een gave. Ze stelt je direct op je gemak, het voelt onmiddellijk vertrouwd en veilig. Ik denk dat dat wel een vereiste is om gevoelige zaken te kunnen bespreken. Ik adviseer het gesprek aan te gaan met Grace. Voor mij was het echt een eyeopener om verder te kunnen.” 


Mark Meesters

Ik liep tegen een aantal dingen aan in mijn leven. Geen energie, geen fut, vooral moe en slecht slapen. Tijdens het 1e gesprek met Grace begon ik gelijk te huilen.


Iets wat ik eigenlijk nooit snel laat zien. Grace heeft mij een aantal inzichten en tools gegeven, die mijn leven hebben veranderd.

Mocht je twijfelen, ga het gesprek met Grace aan. Je mag zelfs mij bellen.

Het heeft mij zoveel gebracht.

Karin