Voorstelling Diamonds with Grace - event persoonlijke ontwikkeling | l

live event:

Haal Alles uit het Leven: Stress als Katalysator voor Ondernemerssucces

28-03-2024
Begint om 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Exclusieve Toegang:

 Beleef een transformerend live event onder leiding van Grace Rivellino, auteur van het baanbrekende managementboek "Het Diamantprincipe". Ontdek hoe je stress kunt ombuigen naar succes, met unieke inzichten rechtstreeks van deze vooraanstaande expert in persoonlijke ontwikkeling, emotieregulatie en leiderschap.

28 maart

€ 10,-

19:30

Zaal open vanaf 19.00

Studio Benelux

Deurnestraat 3, 3583 Beringen, BE

Live event: Briljant Balanceren

Hoe verander jij stress naar succes?

Waarom jij dit niet mag missen:

Praktische Tools:

Grace Rivellino deelt technieken om bulletproof te worden tegen stress, zodat je elke uitdaging met vertrouwen tegemoet treedt.

Versterk je Netwerk:

Verbind met gelijkgestemde ondernemers en andere high performers in een inspirerende omgeving. Dit event biedt uitgebreide netwerkmogelijkheden, waardoor je niet alleen je professionele netwerk uitbreidt, maar ook waardevolle inzichten en support vindt binnen onze community.

Direct Toepasbare Inzichten:

Grace streeft ernaar niet alleen bewustwording te creëren over het steeds grotere maatschappelijke probleem van mentale gezondheid en stress, maar ook om concrete resultaten te leveren.  Ga naar huis met inzichten die je meteen kunt inzetten. Grace Rivellino leert je hoe je stress in je voordeel gebruikt, en opent de deur naar ongekend succes.
Zeer inspirerend, dit is zo anders! Ik kreeg mijn wake-up-call.


Grace neemt je werkelijk mee in je eigen brein. Ik heb door Grace al zo veel geleerd over mezelf. Geen zweverige tips, maar echt naar de kern met praktische tools waar je echt iets kan. Echt een aanrader!
Audrey
Ik volg Grace Al een tijdje en wist ongeveer wat te verwachten, maar ik ben alsnog positief verrast!

Grace kan met haar uitleg jou duidelijkheid geven op dat waar je zelf niet de vinger op kan leggen. De sfeer is heel persoonlijk en is ruimte voor vragen.  ik ben heel blij!

Kelly

Briljant Balanceren

Een focus op hoe je, ondanks hoge verwachtingen en stress, toch kunt schitteren, zowel professioneel als persoonlijk zonder jouw dromen te negeren of succes te betalen met jouw gezondheid en geluk.

Stressmanagement voor

de Moderne Ondernemer

Jij herkent:

  1. Hoe stop je die spanning in je lijf?
  2. 24/7 gepieker en geratel in je overvolle hoofd?
  3. een toename van stressklachten en je weet niet goed hoe je op dagbasis goed kunt ontspannen
  4. dat gevoel van gedrevenheid en ambities, maar je hebt het gevoel alsof je vast zit. 
  5. het disbalans tussen werk en privé
  6. het gevoel dat je niet goed in je vel zit, maar je hebt geen idee hoe je dit blijvend kunt veranderen
  7. voor de buitenwereld heb je het perfecte plaatje, maar zo voelt het voor jou niet. Sterker nog, het moet beter en meer
  8. de toenemende twijfel of het allemaal wel waard is

Van Stress naar Succes

Ontdek de methode van het diamantprincipe💎

Ontdek moderne technieken en strategieën voor stressmanagement, speciaal afgestemd op de unieke uitdagingen van het huidige ondernemerschap, tijdens een inspirerend voorstelling gepresenteerd door Grace Rivellino, de gerenommeerde auteur van 'Het Diamantprincipe'.


Dit evenement is een naadloze fusie van essentiële thema's zoals stressmanagementmentale gezondheid, business development, persoonlijke groei en leiderschap without limits, alle verrijkt met boeiende storytelling en muziek.


'Diamonds with Grace' is niet zomaar een event voor ondernemers, die alles uit het leven willen halen; het is een ervaring die is ontworpen om deelnemers te voorzien van de kennis en tools om niet alleen te overleven, maar ook te floreren in de veeleisende wereld van het moderne ondernemerschap


Reserveer nu je plek voor Diamonds with Grace en begin het grootste avontuur naar jezelf.

Ga jij de uitdaging aan? Reserveer vandaag nog!

Bekijk hier het interview Wim Wilms & Grace Rivellino

De zaal is vanaf 19:00 open
Yes, dit wil ik niet missen!


Let op plekken zijn beperkt. Vol= Vol