Grace Rivellino, Therapeut, Coach ondernemers bij chronische stress,

GET TO KNOW GRACE

Je ben hier op de juiste plek als

je geen tijd meer wilt verliezen.


Therapeut & Coach voor speciaal voor

de high performance ondernemer

Snelle Stressklachten behandeling,

EMDR, lichaamsgerichte transformatietherapie


Als ik deze kennis eerder had geweten...    

Ooit was ik het slechtste voorbeeld van hoe het niet moet.

Gedreven om te presteren – als kind op school,  in business en als ouder. Mijn motto was: "Rusten doe ik wel als ik dood ben." Mijn onvermoeibare pitbullmentaliteit en ijzersterke mindset hielpen me overwinnen, zelfs toen mij verteld werd dat ik nooit goed zou kunnen lopen. Na een intens jaar van revalidatie, bewees ik het tegendeel.


Maar soms leer je pas de harde les als het te laat is. Ondanks herhaalde waarschuwingen, sloeg burn-out in als een donderslag bij heldere hemel. Ik was volledig uitgeschakeld, het was de omgekeerde wereld. Ineens werd ik afhankelijk van mijn kleine kinderen voor de simpelste taken en persoonlijke verzorging.

Uit deze donkerste periode van mijn leven ontstond echter een nieuwe missie. Ik realiseerde me dat het najagen van succes anders kon, dat succes never nooit betaald moet worden met gezondheid en je geluk. Ik veranderde mijn pijn in passie. Er volgde carrière-switch en ik besloot andere ondernemers en high performers te helpen deze valkuilen te vermijden. Het verlies van economisch succes is één ding, maar het verlies van geluk, waardevolle relaties, en uiteindelijk jezelf, is een onbeschrijflijke pijn.


Als dit mij kan overkomen, kan het iedereen overkomen.

Voel jij de druk van (werk)stress, please-gedrag, perfectionisme, en hoge verwachtingen?

Dan is het niet de vraag óf, maar wánneer burn-out toeslaat.


Inmiddels help ik al jaren ondernemers en andere high performers, die vanuit een underdogpositie successen hebben geboekt, maar niet kunnen genieten van hun prestaties. Stress en vermoeidheid creëren een negatieve spiraal, verergerd door de angst alles te verliezen. Dit is een destructief pad, maar er is hoop.

Mijn methode geïnspireerd door het diamantprincipe helpt mensen binnen een paar weken hun mentale gezondheid te veranderen van stress naar succes.


Ben jij klaar om jouw leven drastisch te veranderen?

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

Ga met mij het gesprek aan en ik  leg je in het (gratis) adviesgesprek direct uit wat jij in jouw situatie kunt doen.Wat ik wil voor jou

Mijn missie is om mensen te inspireren en te helpen om stress te veranderen naar hun succes.

Dit klinkt heel raar, maar juist de onwetendheid rondom stress zorgt er juist voor dat stress als een blinddoek werkt.

Je verliest de concentratie, jouw geluk, door de gejaagdheid verlies je de focus en de rust om de juiste keuze te maken of iets nieuws te creëren.

Ik help bijzondere mensen, die veel te verliezen hebben. 

Vooral ambitieuze, gedreven ondernemers en vakexperts maken gebruik van mijn diensten.

Allen hebben de wens om weer de rust te ervaren, weer gezond en energiek te zijn en te genieten van wat ze met bloed, zweet en tranen hebben opgebouwd, zonder bang te zijn alles weer te verliezen. 


Ik wil ondernemers inspireren en helpen niet in de valkuilen te stappen om hoge prijzen van succes te betalen met hun geluk en gezondheid (stress, overspannenheid, burn-out of depressie), terwijl ze hun onderneming overeind proberen te houden.  Succes heeft geen prijs!

Ik geloof erin dat als je een krachtige leider afhelpt van zijn onnodige bagage, dat hij zijn handen (en zijn hoofd) vrij heeft om grootse successen neer te zetten om weer op zijn/haar beurt een voorbeeld te mogen zijn.

Nieuwsgierig hoe jij een quantum leap naar de Stressproof next level leider kunt maken?

Grace Rivellino

Weet wie jij bent en wat jij te geven hebt in deze wereld?

Mindset vs. Soulset vs. Healthset vs. Heartset.