Hoe kan een business retraite jouw prestaties naar een hoger niveau tillen?  Voorkom De prijs van zelfverwaarlozing: geluk, gezondheid en financiële gevolgen

Hoe kan een business retraite jouw prestaties naar een hoger niveau tillen? Voorkom De prijs van zelfverwaarlozing: geluk, gezondheid en financiële gevolgen


Het besluit om hulp te zoeken was in een periode dat ik me realiseerde dat ik niet meer kon uitstellen. Steeds meer verloor ik mijn creativiteit, iets wat essentieel is als ontwikkelaar en zelfstandige ondernemer. Ik ben op zoek gegaan naar iets wat mij meer op ondernemersniveau kon helpen. Grace haar Elite Retreat sprak mij aan doordat Grace zich volledig op ondernemers richt. Na het kennismakingsgesprek was mijn besluit snel genomen. Binnen twee weken zat ik in Italië. De retraite is een bijzondere ervaring. De inzichten waren erg confronterend en emotioneel. Ik werd me daar pas bewust van wat voor negatieve impact mijn gedrag was op mijn gezondheid was en de mindf*ck wat stress met jouw brein doet . In Italië heb ik een overview van mijn leven gekregen, werden de oorzaken van de problemen zichtbaar en kreeg ik antwoorden om los te komen waar ik vast in zat. Onbewust had ik de rol van werknemer in mijn eigen bedrijf op me genomen en belandde in een negatieve spiraal. De coaching nadien is nodig, want je zult na thuiskomst terugvallen in oud gedrag. Ik heb nu tools dit te voorkomen.

Of ik dit een ander zou aanraden? 100%!  

Mijn tinnitus is wonderbaarlijk aanzienlijk verminderd en is nu met mijn hoofdpijnklachten veranderd in barometers om mij eraan te herinneren beter voor mezelf te zorgen in drukke hectische tijden.Wat ik aan jou mee wil geven mocht je twijfelen? De reden dat je dit nog aan het lezen bent, dan heb je het emotionele besluit gemaakt dat je dit nodig hebt.

Wat houd je tegen?! -Testimonial Cees-

Stel je voor dat

Stel je voor dat je een krachtige raceauto bent, altijd op volle snelheid over het circuit van het leven. Je hebt je bedrijf vanaf de grond opgebouwd en bent vastberaden om succes te behalen. Maar na verloop van tijd begin je te merken dat je grip begint te verliezen. Je voelt de vermoeidheid in je banden, de uitputting in je motor en de disbalans in je stuur. Wat ooit jouw overtuigende passie was voelt nu twijfelachtig en steeds meer voel je je gevangen in een gouden kooi van succes. Voor de wereld heb je het perfecte plaatje gecreëerd, maar achter het masker je voelt je verloren. Misschien wil je het liefst iets nieuws beginnen of zoals een cliënt laatst tegen mij zei, dat hij al tijden niet goed in zijn vel zat en zich machteloos voelde en na jaren doorsukkelen zo gefrustreerd was dat hij in staat was zijn eigen bedrijf in de fik te steken.

Gelukkig is er een oplossing die jou kan helpen om weer in controle te komen, om weer de passie terug te voelen en jouw met bloed, zweet en tranen opgebouwde vermogen te behouden. Een business retraite, een pitstop voor high performers zoals jij om gezondheidsproblemen zoals, burn-out, depressie, hartaanval en andere stress gerelateerde ziekten te voorkomen. Wat is het nut om keihard te werken om in een ziekenhuisbed te belanden en je te realiseren, dat jij jouw succes hebt betaald met gezondheid en geluk?


Voorkom engine failure in het ondernemerschap

Net zoals een raceauto af en toe een pitstop nodig heeft om bij te tanken en de banden te vervangen om verwaarlozing te voorkomen, zo heeft ook een high performer een moment van rust en herstel nodig. Een retraite speciaal gericht op ondernemers biedt jou de mogelijkheid om even uit de race te stappen, je motor te laten afkoelen en jezelf te herontdekken.

“Het gaat best goed met me alleen is mijn focus en passie afgenomen en vraag ik me af of ik dit wel wil.”

Als je een onderneming van de grond af aan opbouwt wen je aan de hoeveelheid stress en  de steeds toenemende druk. Je kunt dit principe vergelijken met een kikker in een pan. Als je een kikker in heet water legt, zal hij onmiddellijk eruit springen. Leg je een kikker in een pan met koud water en je verwarmt het water langzaam, dan gaat de kikker dood, omdat hij het steeds warmer wordende water niet opmerkt. Dit principe is ook op mensen toepasbaar. Je hebt niet door, dat de spanning steeds meer opbouwt. Jouw lichaam geeft genoeg signalen om jouw aandacht te trekken, maar als je ze niet als zodanig herkent, kom je in de problemen.

De signalen die het meest voorkomen zijn: jouw passie verliezen, vermoeidheid, het korte lontje, de overprikkelbaarheid, het gejaagde gevoel, de hartkloppingen, allerlei problemen in de spijsvertering, hormoonverstoring, gewichtsproblemen, paniekaanvallen, burn-out, depressie en zelfs ongelukken krijgen en ongelukkig zijn.

“Ik heb al een burn-out gehad, dat gaat me niet nog een keer overkomen!”

Ik ken high performers als mensen met een ijzersterke mindset, die maar door blijven gaan als het moet. In dit geval kan juist een mindset jouw tegenwerken, door maar op het gas te blijven trappen is het heel makkelijk om de storingslampjes op jouw dashboard te negeren. In ons systeem zit het ingebakken om voortdurend onze grenzen op te zoeken. Eerlijk gezegd geniet ik daarvan en geeft het me een kick. Deze mindset heeft me ver gebracht, maar ik heb ook geleerd dat het mijn grootste valkuil kan zijn. Gelukkig heb ik ontdekt dat je telkens naar een hoger niveau kunt gaan door je racewagen in de pitstraat zorgvuldig te bestuderen en strategische upgrades uit te voeren. Meer snelheid, meer vermogen en meer impact zonder harder op het gaspedaal te trappen in tegenstelling met wat veel succesvolle ondernemers doen, flink gassen om vervolgens door allerlei lichamelijke klachten een uitputting zichzelf flink moeten af te remmen.

Is dit voor jou ook herkenbaar? Flinke (mentale) pieken en dalen in jouw potentieel lijkt me niet de lifestyle die jij voor ogen hebt. Je wordt er niet gelukkig van, geeft uitputting en (vage) gezondheidsklachtjes en heeft op langere termijn financiële gevolgen. Wees gerust. Het kan ook anders.

Mijn Elite Retreat is speciaal voor jou op maat gemaakt als je behoefte hebt om afstand te nemen van de drukte van het circuit en je mee te laten nemen naar een oase van rust. Je krijgt de kans om te kalmeren, te reflecteren over wie je bent geworden jouw ondernemerschap en krijg je tools om je lichaam en geest weer in balans te brengen. Het is als het vinden van een verborgen schat, een kostbare diamant die diep in jou verscholen ligt. Wie moet jij zijn om jouw leven en business naar next level te tillen zonder zelf te verzuipen.

Waarom is deze business retraite zo belangrijk voor high performers zoals jij?

#1 Herstel van energie: 

Een retraite geeft je de mogelijkheid om jouw energie weer op te laden, zodat je weer volop kunt presteren in jouw bedrijf. Je leert slimmer te zijn dan je eigen brein. We kampen allemaal met energielekken. Je kunt deze vergelijken met de gaatjes in jouw brandstoftank. Je kunt nog zo uitgerust zijn en jouw kwaliteit van slapen hebben geoptimaliseerd. Gaatjes in jouw energietank zorgen ervoor dat jij nooit jouw grootste potentieel bereikt omdat er simpelweg onvoldoende brandstof is om de race uit te rijden. Tijdens de retraite krijg je met behulp van mijn methode, Lichaamsgerichte Transformatie Therapie inzicht in jouw energielekken om vervolgens de lekkages ook te dichten.


#2 Balans tussen werk en privé: 

Tijdens de retraite leer je hoe je een gezonde balans kunt creëren tussen werk en privé, zodat je niet langer gevangen zit in die gouden kooi. Om het balans te hebben is het inzicht belangrijk waar jouw prioriteiten liggen en jouw visie op het leven. Ik kom zoveel ondernemers tegen, die een bedrijfsvisie hebben, maar vage ideeen hebben over hun leven. Ze zijn meer bezig met het plannen van de volgende vakantie, dan met het plannen van hun leven.

#3 Zelfontdekking: 

Een retraite is letterlijk jezelf terugtrekken uit jouw bekende omgeving.  Voor een paar dagen gun jij jezelf de ruimte om jezelf opnieuw te ontdekken en te bepalen wat echt belangrijk voor je is. Hiermee kun je letterlijk jouw brein beter later functioneren, doordat je jouw hersengolven leert te beïnvloeden en jouw emoties te reguleren. Je kunt dit vergelijken met het schakelen in verschillende versnellingen en de meest zuiver brandstof voor jouw auto te gebruiken. Dit helpt je jouw productiviteit, focus, concentratie verbeteren, om betere keuzes te maken en jouw leven en bedrijf in lijn te brengen met jouw waarden en normen om te genieten en echt vrij te zijn


#4 Effectieve strategieën: 

Je leert effectieve strategieën en tools op onder andere stressmanagement, die je kunt toepassen in jouw dagelijks leven om stress te verminderen, grenzen te stellen en jouw energie te behouden. Je kunt alle inzichten duidelijk hebben, maar dat wil niet zeggen dat jouw gedrag (wat inmiddels al jaren op de automatische piloot loopt) verandert. Net als een goed voornemen in het nieuwe jaar houdt een gedragsverandering niet lang stand als je hier niet goed mee om gaat. Voor jouw brein is het nodig om 66 dagen een nieuw gedrag te oefenen. Zie het als het leren autorijden. De eerste keer vraag jij je af hoe je 3 pedalen met 2 voeten kunt bedienen, kunt schakelen, sturen en goed op het verkeer kunt letten. Door consequent te oefenen lukt het je om jouw lichaam op de automatische piloot te laten rijden, terwijl jij aan het bellen bent of snel een broodje eet onderweg naar de volgende afspraak. Je kunt alles zolang jij je goed realiseert waarom jij iets wilt.

Investeer in jezelf en jouw zakelijk vermogen

Als succesvolle ondernemer weet je als geen ander dat investeren in jezelf en persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes in life & business. Met chronisch tijdtekort creëer je onbewust en ongewenste zelfverwaarlozing. Een retraite is een investering in jouw welzijn, (mentale) gezondheid en jouw zakelijke vermogen om op lange termijn te blijven op topniveau presteren en grote successen te behouden. Naar de top is een ding, op de top blijven is een andere uitdaging. Dit is het probleem van high performers, die als underdog zijn begonnen. Zij hebben zichzelf zo vast gezet in hun bedrijf dat er weinig tijd, energie en creativiteit overblijft om te innoveren in een steeds veranderde markt en economie. Kijk naar Kodak of Free Record Shop (als je die nog kunt heugen) beide marktleiders, maar waren niet in staat om de tijd te nemen om vanuit creativiteit te bouwen aan hun business. Het is hun ondergang geworden.

Dus, waar wacht je nog op? 

Neem de controle terug over jouw leven en bedrijf. Gun jezelf de rust en ruimte die je nodig hebt om te herstellen en te groeien. Kies voor een retraite en ontdek hoe je jouw (zakelijke) vermogen kunt behouden, kunt knallen naar jouw grootste potentieel, zonder jezelf te verliezen.

Wil je meer weten over het Elite Retreat en hoe het jou zou kunnen helpen?

👉 Neem dan een kijkje op deze websitepagina en/of plan direct een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in.

Ik vertel je graag meer over de achterliggende kennis en begeleiding om jouw leven en bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Ik geloof in jouw potentieel en ik zie het als mijn missie high performers zoals jij te ondersteunen op jouw reis naar groots succes. Net als in de topsport heeft iedere high performer hulp nodig om samen jouw dromen waar te maken!

Er is altijd een Next Level (en een next devil).

De keuze is aan jou.

Ik wens je een amazing day,

Grace

PS: Wil je meer inspiratie?

👉 Bestel hier mijn 💎boek, Het Diamantprincipe

👉 Of kijk hier mijn video op Youtube

Over de schrijver
Grace Rivellino-Alfons, mentor van ondernemers en andere high performers, trauma expert en auteur van Het Diamantprincipe heeft haar missie gevonden in haar ondernemersnachtmerrie. Jarenlang studie en onderzoek heeft haar doen besloten anderen te helpen, die net als zij alles uit het leven willen halen, maar kampen met groeistagnatie in het bedrijf, tijd, balans werk-privé en stress.Inmiddels helpt ze al jaren (top)ondernemers in hun (mentale) gezondheid met haar eigen bewezen methode om herstel in weken of zelfs dagen te verwezenlijken van gezondheidsklachten, zoals burn-out, depressie, PTSS, slaapproblemen, trauma’s of vergeten emotionele wonden uit kinderjaren.💎Grace haar grootste passie in haar samenwerking met haar cliënten is het avontuur aangaan om vergeten pijn uit het verleden te transformeren naar power voor grote successen in (werk)geluk, rijkdom, vrijheid en gezondheid. Problemen in business reflecteren altijd de blokkades van de eigenaar van het bedrijf.“Grootse dromen realiseren is mogelijk, maar zorg dat je nooit jezelf in het proces verliest. Je hoeft niet te kiezen, je hoeft niets op te offeren. Alles is mogelijk!”
Reactie plaatsen